Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG

Met 4 divisies is Zeller+Gmelin een sterke, onafhankelijke smeermiddelenfabrikant die ontwikkeling zeer hoog in het vaandel heeft staan. Ter indicatie: 20% van de ruim 800 medewerkers in Eislingen werken in onderzoek en ontwikkeling. Daarom is Zeller+Gmelin zeer innovatief en heeft u als gebruiker van deze producten daar de voordelen van.

Zeller+Gmelin heeft als onafhankelijke smeeroliefabrikant gedurende het al meer dan 150-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar afnemers op de Duitse markt, maar ook ver daarbuiten.

Zeller+Gmelin is actief in 4 sectoren, welke divisies worden genoemd. De 4 divisies zijn:

  • Industriële smeermiddelen
  • Automobiel smeermiddelen (DIVINOL)
  • Chemie producten
  • Drukinkten (deze worden vertegenwoordigt door onze collega’s van Zeller+Gmelin Drukinkten in Someren)

Op deze site vindt u informatie over verschillende producten uit ons productenpakket. Het totaal aantal producten is echter vele malen groter. Daarom vragen wij u dan ook om, voor een advies op maat, contact met ons op te nemen. Onze technisch adviseurs adviseren u graag.

Lubes Industries B.V.

Lubes Industries B.V. is sinds 2008 actief op de BeNeLux markt, maar de medewerkers hebben samen meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop, begeleiding en service van industriële smeermiddelen met als zwaartepunt de watermengbare- en niet-watermengbare metaalbewerkingsvloeistoffen.

Ook is Lubes Industries B.V. leverancier van Divinol motorolië waarin Zeller+Gmelin ook een zeer goede reputatie heeft hoog te houden. Divinol motoroliën worden wereldwijd gebruikt door vooraanstaande automobielfabrikanten. Uiteraard leveren wij ook de zogenaamde synthetische smeeroliën (Esters / PG / PAO).

Ons motto is: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !

Ons Team