Dictator Productie kiest Lubes Industries B.V.


Op de foto rechts Dhr. Henry Heidema, technisch directeur, en hoofd productie Dhr. Aike Smit voor de onlangs nieuw aangeschafte Okuma LT2000EX-MY.

Dictator Productie B.V. in Emmeloord is al ruim 80 jaar lang dé specialist op het gebied van het aanbieden van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen, vastzetten, sluiten en opvangen van uw deuren of poorten.

In Emmeloord heeft men een zeer moderne productielocatie waar met veel zorg en betrokkenheid de producten worden geproduceerd.

Begin 2010 is Dictator na aanhoudende stabiliteitsproblemen met de toenmalige watermengbare metaalbewerkingsvloeistof overgestapt naar de zeer stabiele universele watermengbare metaalbewerkingsvloeistof Zeller+Gmelin Zubora 10 H Plus NL. Deze vloeistof wordt inmiddels alweer een aantal jaren succesvol gebruikt bij het draaien van verschillende onderdelen voor deurwrangers waaronder messing en automatenstaal. Tevens is besloten om ook de overige smeermiddelen, zoals leibaanolie, hydraulische olie, conservering, vetten e.d. te betrekken bij Lubes Industries B.V.

Afgelopen jaar heeft men een nieuwe Okuma LT2000EX-MY aangeschaft bij de firma Gelderblom CNC Machines B.V. te Houten. Op deze machine is gekozen om te gaan werken met een dunne universele niet-watermengbare snijolie die geschikt is voor zowel ferro als ook non-ferro materialen. Aangezien er op een aantal andere langdraaiautomaten al een aantal jaar succesvol met deze olie wordt geproduceerd is ook voor deze nieuwe Okuma machine voor Zeller+Gmelin Multicut Ultra 10 gekozen.

Voor meer informatie: www.dictator.nl en www.gelderblom.nl

Geef een reactie